Hejhej!

Hejhej !♥
Just nu är jag hemma från josephine! vi har haft en mysig vecka tillsammans! Igår va vi med Koffe och Dennis i Mölnlycke, Jätte mysigt va det. Lite tråkigt att kolla på deras träning för det fanns inte några snygga pojkar att kolla på förutom Koffe och Dennis! :D Men men, igår kväll prata jag och josse med Koffe telefonen, eller jag och koffe skratta bara haha det va sjukt kul. Idag skulle jag träffa min syster men det blev inte så för det blev lite sent så det blir på söndag eller måndag! Så det blir la Josse igen xD eller att äta kokor hela kvälen.<3  Fasst jag tror jag ska ta mig en joggingrunda, det va länge sen!<3 Ha en fortsatt trevlig kväll underbara människor!♥

Puss&Kram



Myysigaste dagen på länge:D<3

Fin dag med min änglar!

Hur mysigt som helst att vara med er! Gjort en massa myyspys idag:D börja med att Jag och josse vaknar hemma hos mig, jag veckte henne halv sju, men vi somna om till 7 och sen blev det nio-.- haha:D men vi åt frukost och stack hem till josse på typ en timme! Sen körde mamma in oss till romelanda hem till Fille(L) HAHAHA vi väckte dom klockan 11(a' när vi kom upp i filler sum låg Kkungen och den söötaste david och soov xD haha men dom vakna upp sen när vi kom in, söötnosar! Helt ny vakna<3 hihi, sen så gjorde dom sig i ordning så vi kunde cykla in till diseröd, sjukt mysigt fick lite ont i min svanskota hahahaha:D aja, sjukt lång och rolig dag med er bebiisar!<3 älskar er!<3 Kkungen / Aleexander, Filiip, Josse Jaag och Daviid (LL)



Min vecka med josse!<3

Heejj!
Idag har Josse hjälpt mig att göra en blogg åt mig ! Det ska bli intresant, fattar typ ingenting men jag lär mig nog snart !

Jag tänkte berätta lite om min vecka med josse!<3
Det börja med att jag och josse va med varandra i söndags, sen pratade vi med Marie om att vi kunde träffas och sova hos henne! Så jag och josse cyklade hem till marie och myste lite där!<3 
Sen har jag och Josse sovit över varje dag sen idag, fast vi ska sova över idag oxå xD aja, vi va i danmark i torsdags över en hel dag. Det va jätte myysigt!
Men nu ska jag göra nudlar.<3 Hör av mig någon gång senare kankse!
Pussar och kramar!<3





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0